Despre Mediazoo      Call-center: 031.229.30.30
 
Cosul meu ( 0 produse )
Total: 0.00 RON
cos
 
 
POLITICA DE RETURNARE

Se poate solicita returul produselor livrate in urma unei notificari scrise in care precizati motivele returului si doar daca va aflati in una din urmatoarele situatii:

Produse ce au fost livrate gresit
Daca s-a livrat un alt produs decat cel comandat, atunci trebuie semnalat cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Costurile de retur vor fi suportate de catre MediaZoo.ro.

Produse neconforme cu specificatiile de pe site
Se poate solicita returnarea produselor pentru inlocuire sau pentru returnarea contravalorii acestora. In cazul inlocuirilor, costurile de retur vor fi suportate de catre MediaZoo.ro.

Produse nefunctionale - constatare in primele 24 de ore de la receptie
Daca produsul este nefunctional in primele 24 de ore de la receptie, se poate reclama acest lucru si solicita returnarea produsului, in vederea inlocuirii cu un produs nou, in acest termen. Cu conditia ca produsul sa nu fi fost afectat de folosire necorespunzatoare sau de factori externi (umezeala, expunere la soare, variatii de tensiune etc.)

Produse aflate in perioada de garantie
Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie si care au emis pentru ele un Certificat de Garantie, vor fi returnate la Centrul de Service.
Returnarea produsului se poate realiza prin curier rapid sau direct la adresa:
Bdul. Dimitrie Pompeiu, nr.5D, Sector 2, Bucuresti

NOTA In toate cazurile de mai sus, cu exceptia produselor in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in aceeasi stare in care au fost livrate, de preferat in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, iar in cazul produselor muzicale sau filmelor, acestea trebuie sa fie tiplate si sa prezinte holograma care atesta originalitatea produsului. Expedierea returului se va face prin acelasi agent/curier prin care a fost livrat produsul. Pentru produsele ce prezinta deteriorari vizibile ale ambalajelor, recomandam sa fie refuzata receptia acestora.